Skip to main content

Actueel

Nieuws

Aanpassingen in het ICT-systeem (mijnczo)

Afgelopen periode zijn ten behoeve van de studenten registratie twee aanpassingen gedaan in het ICT-systeem.

Nieuws

NLQF-herbeoordelingen goedgekeurd

De ingediende herbeoordelingen van onderstaande NLQF-inschalingen zijn goedgekeurd door de Programmaraad van de NCP NLQF. De inschalingen zijn geldig tot 18 juni 2030.

Nieuws

Opschuiven deadline nulmeting 1 juni (regio Rijnmond)

Zoals de meesten van u hebben gemerkt is het op dit moment niet mogelijk om bestanden te uploaden in ‘mijnczo’. Hierdoor is de deadline van 1 juni voor indienen van de erkenningsaanvraag niet haalbaar. We schuiven de deadline op en laten het u weten als er weer bestanden geüpload kunnen worden en wat de nieuwe deadline is.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Nieuws

CZO-diploma EPA-opleidingstrajecten

Overstijgende leeractiviteit(en) maken onderdeel uit van een kernleerroute. Een CZO-diploma wordt verkregen op basis van de kern-EPA’s en de EOL. Het is dus niet mogelijk om (meerdere) EOL’s los te volgen en als het ware ‘te stapelen’ met als doel een CZO-diploma te behalen. Dit betekent ook dat EOL niet los gecertificeerd wordt zoals bij losse EPA’s wel het geval is.

Nieuws

Evaluatie proces nulmeting eerste regio’s

Momenteel zijn we druk bezig met de nulmetingen van de eerste twee regio’s. Zodra deze organisaties het waarderend advies hebben ontvangen, organiseren we voor beide regio’s een online lunchcafé. Hierin evalueren we met elkaar het proces met betrekking tot het nieuwe systeem van toezichthouden. We zullen organisaties (CEA en RvB) hier tijdig voor uitnodigen.

Nieuws

Theorie voor opleiding, kernleerroute en/of EPA

Het CZO wordt regelmatig benaderd door zorgorganisaties met de vraag of zij zelf onderwijs mogen aanbieden aan studenten die bij hen een CZO-erkende opleiding, kernleerroute of EPA volgen.