Internetconsultatie opleidingseisen tot highcare-neonatologieverpleegkundige en highcare-kinderverpleegkundige

30 januari 2020

Internetconsultatie opleidingseisen tot highcare-neonatologieverpleegkundige en highcare-kinderverpleegkundige


Het CZO vraagt uw feedback bij de ontwikkeling van de opleidingseisen tot highcare-neonatologieverpleegkundige en highcare-kinderverpleegkundige. De opleidingscommissie intensivecare-kinderverpleegkundige/intensivecare-neonatologieverpleegkundige heeft in de afgelopen maanden de opleidingseisen opgesteld. 

Uw feedback gevraagd
De voorlopig opgestelde opleidingseisen voor de opleiding tot highcare-neonatologieverpleegkundige en highcare-kinderverpleegkundige treft u aan op onze website. U wordt van harte uitgenodigd om een inhoudelijke reactie te geven op de opleidingseisen en de specifieke bepalingen die gesteld worden aan de opleidingsinstituten en de praktijkleerplaats(en). Reageren kan tot en met 13 februari 2020. 

De concept opleidingseisen en het feedbackformulier vindt u op de opleidingspagina: Vervolg procedure
De opleidingscommissie intensivecare-kinderverpleegkundige/intensivecare-neonatologieverpleegkundige zal na de sluitingsdatum van de internetconsultatie uw punten meenemen in hun overwegingen. Hierna komen zij tot een definitief pakket aan opleidingseisen, waaraan de opleidingen tot CZO-erkende highcare-neonatologieverpleegkundige en highcare-kinderverpleegkundige dient te voldoen.

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de voortgang. Ontvangt u de CZO-nieuwsbrief nog niet? Schrijf u dan in en blijf op de hoogte.