Testers gezocht voor CZO-Share

14 oktober 2021

Testers gezocht voor CZO-Share

CZO-Share is het nieuwe ICT-systeem van CZO. CZO-Share vervangt het huidige systeem waarin u nu erkenningen aanvraagt, alle informatie rond audits terugvindt, de registraties en diploma-aanvragen van studenten accordeert, et cetera. Op basis van de ervaring van de afgelopen jaren, ontwikkelen wij een intuïtief systeem dat nog beter aansluit bij de behoeften van het veld. En waarin de door CZO Flex Level ontwikkelde EPA-structuur ook een plek krijgt.


U kunt daarbij helpen. Het CZO zoekt mensen die nu een rol hebben als contactpersoon studentenregistratie of contactpersoon audits & erkenningen, die het leuk vinden om samen met het CZO te bouwen aan CZO-Share.

Hebt u weinig ervaring met het huidige systeem, maar wel een van de rollen waardoor u in de toekomst met ons nieuwe systeem in aanraking komt, dan bent ook u van harte welkom. CZO-Share moet voor iedereen makkelijk toegankelijk zijn en wij kunnen uw eerste indrukken juist goed gebruiken.

Aanmelden
Wilt u samen met ons testen, dan verwachten wij dat we eind 2021/begin 2022 driemaal drie uur bij elkaar komen. Afhankelijk van de covid-situatie kan dit op locatie bij het CZO (Utrecht) of digitaal via Teams. In maart 2022 gaan wij live met CZO-Share.

Hebt u interesse om als tester aan te sluiten, stuur dan een bericht naar Renate Renfurm, r.renfurm@czo.nl. Ook voor vragen kunt u dit e-mailadres gebruiken.

We zien uw reactie graag tegemoet.