Nieuwe medewerkers

30 maart 2021

Nieuwe medewerkers 

Wendy Seegers en Sasja van Nes zijn onlangs aan de slag gegaan bij het CZO. De een als secretaresse de ander als communicatie assistent. Hierbij vertellen zij graag iets meer over zichzelf. 
 
Onlangs ben ik gestart bij het CZO. Het is wel even wennen om online te starten en dus ook digitaal kennis te maken met je collega’s. Ik heb het ervaren als een warm welkom. Inmiddels heb ik wel al een aantal dagen op kantoor doorgebracht. Het is fijn om dan je collega’s even te spreken en elkaar wat beter te leren kennen en zo ook de organisatie. In mijn functie als secretaresse zal ik mij met name bezighouden met het notuleren van de OC-vergaderingen voor diverse clusters. Daarnaast neem ik de taken op het gebied van facilitair over van mijn collega. Mijn focus zal de komende tijd liggen op het kennismaken met de opleidingscommissies en alle terminologie die daarbij hoort. 

Ongeveer 4 jaar geleden heb ik de stap naar secretaresse gezet. Ik ben mijn loopbaan ook begonnen als secretaresse. Daarna ben ik altijd als HR-medewerker werkzaam geweest. Ik vind het leuk om nu eens in een zorgorganisatie te mogen werken. 
Wendy 


Ik ben 16 maart gestart op de communicatieafdeling van het CZO. Samen met Marjolijn zorg ik voor communicatie-uitingen vanuit en binnen het CZO. Te beginnen met het jaarverslag. Ook zullen we invulling gaan geven aan de nieuwe website en kunnen we samen de communicatieafdeling uit te bouwen.  

Ik heb ruim 18 jaar ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. Deze ervaring heb ik opgedaan bij Eneco en bij een reclamebureau. Ik vind het fijn om vanuit mijn communicatierol een bijdrage te kunnen leveren aan de zorg. 

Al vanaf het eerste gesprek voel ik mij zeer welkom bij het CZO, dit is niet alleen heel prettig maar ook een enorme motivatie om er met veel energie tegenaan te gaan! 
Sasja