Herinnering: het CZO verstuurt vanaf 1 juni weer diploma's

23 juni 2020

Herinnering: het CZO verstuurt vanaf 1 juni weer diploma's

Instellingen die geopend zijn en CZO-diploma’s willen ontvangen, kunnen dit aangeven door een mail te sturen naar studentenregistratie@czo.nl. Als wij geen mail van u ontvangen, zullen wij tot nader order nog niet overgaan tot het versturen van de diploma’s. Gezien de hoeveelheid diploma’s dient u rekening te houden met een langere verwerkingstijd.

De diploma’s zullen zoals gebruikelijk eerst naar de opleidingsinstituten worden verstuurd ter ondertekening. Zij dragen zorg voor verzending naar de zorginstellingen. De zorginstellingen kunnen voor vragen of meer informatie contact opnemen met de theorie-aanbieder.

Voor de opleidingen duale mbrt radiodiagnostisch laborant en duale mbrt radiotherapeutisch laborant worden de diploma’s naar de zorginstellingen opgestuurd.

Digitale bevestiging diploma-aanvragen
Op dit moment accordeert de studentenregistratie de diploma-aanvragen, zodat u en de studenten een bevestiging ontvangen van diplomeren. Met deze bevestiging is inzichtelijk dat de student CZO-gediplomeerd is en formeel inzetbaar is vanaf de diplomadatum.