Dewi Bruin gaat nieuwe uitdaging aan

24 september 2020


Dewi Bruin gaat nieuwe uitdaging aan

Deze maand namen wij afscheid van onze collega Dewi Bruin, medewerker secretariaat & communicatie. Wij bedanken Dewi voor de inzet die zij het afgelopen jaar heeft getoond en wensen haar veel succes met de nieuwe uitdaging die zij aangaat.

“Het afgelopen jaar heb ik mij bij het CZO zowel bezig gehouden met secretariële als communicatie werkzaamheden”, vertelt Dewi. “Zo heb ik diverse vergaderingen van opleidingscommissies ingepland en genotuleerd, opleidingseisen en nieuwsberichten geredigeerd, de nieuwsbrieven gemaakt en verstuurd en de opmaak van het jaarverslag 2019 opnieuw vormgegeven.” Dewi zegt dat ze prettig heeft samengewerkt met de CZO-collega’s en in korte tijd veel heeft geleerd. Bijvoorbeeld over de hoeveelheid vervolgopleidingen die er voor verpleegkundigen bestaat. En aan welke kwaliteitseisen deze opleidingen moeten voldoen om door het CZO erkend te worden. Daarnaast kent ze nu het reilen en zeilen van een communicatieafdeling binnen een toezichthoudend orgaan in de zorg- en onderwijswereld van binnenuit. Dewi: “Bovenal ben ik erachter gekomen dat mijn hart meer uitgaat naar het communicatievak en ik mij daar verder in wil ontwikkelen.”

Affiniteit met zorg
Omdat Dewi affiniteit heeft met de zorg, blijft ze in deze sector werken. “Ik ga mijn loopbaan voortzetten als communicatiemedewerker bij een organisatie die als werkgever en financier de voorwaarden voor het opleiden van artsen tot medisch specialist en andere gespecialiseerde zorgprofessionals schept”, vertelt Dewi. “Daar kijk ik erg naar uit.”