Afscheid communicatieadviseur Marieta Staal

21 juli 2020

Afscheid communicatieadviseur Marieta Staal
 
Afgelopen maand namen wij afscheid van onze collega Marieta Staal. Wij bedanken Marieta voor de inzet die zij de afgelopen 3,5 jaar heeft getoond en wensen haar veel succes met de nieuwe uitdaging die zij aangaat.
 
“De afgelopen jaren heb ik bij het CZO vrijwel alle facetten van het prachtige communicatievak mee mogen maken", vertelt Marieta. "Van het opzetten van het communicatiebeleid tot een nieuwsbriefsysteem, een beeldbank, teksten schrijven en redigeren, het opstarten van de wekelijkse stand-up, CZO-schrijfwijzer samenstellen en natuurlijk het maken van (communicatie)plannen. Ik zal mijn tijd bij het CZO niet snel vergeten. Ik heb prettig samengewerkt met de CZO-collega’s aan de meest uiteenlopende klussen. De diversiteit in deze functie sprak mij erg aan en daar heb ik veel voldoening uit gehaald."
 
CZO volop in ontwikkeling
Marieta vertelt dat zij samen met de CZO-collega’s hard heeft gewerkt aan externe communicatie en het intensiveren van contacten. "We gingen van 4 nieuwsbrieven per jaar naar minstens 12, met content die vrijwel alle deelgebieden binnen- en buiten het CZO bestreek. We gingen van 80 volgers op LinkedIn naar bijna 800 volgers. De cijfers illustreren heel mooi dat de ontwikkelingen bij het CZO in volle gang zijn."
 
Grote verandering
Marieta ziet dat het CZO aan de vooravond van een grote verandering staat. Niet alleen de look and feel verandert in de toekomst, maar met het programma CZO Flex Level voor de deur zal de wijze waarop het CZO toezicht houdt veranderen. Een interessante ontwikkeling in de zorgwereld die hard nodig is. Experts leggen nu al een mooie basis.

Betrokken bij zorgopleidingen
‘Ik blijf zorg en opleidingen een boeiende wereld vinden", zegt Marieta. "Oude liefde roest niet. Daarom ga ik mijn loopbaan voortzetten bij een organisatie die de kwaliteit van de opleidingen M&G (Maatschappij en Gezondheid) verhoogt en de instroom van nieuwe artsen in deze opleidingen bevordert. Daar kijk ik erg naar uit."