Skip to main content
Terug

Werkwijze aanmaken contactpersoon erkenningen en audits (CEA)

Binnen de zorgorganisatie is één persoon aangewezen door de directie/raad van bestuur voor de rol contactpersoon erkenningen en audits. Deze rol wordt aangemaakt door het lid directie/raad van bestuur. Om deze rol te wijzigen of aan te maken logt u in op https://www.czo.nl/user/login.

Aanmaken CEA door directie rvb

Lees de stappen

Instructie aanmaken contactpersoon erkenningen en audits (CEA)

  • In het tabblad ‘To do’ op ‘Mijn CZO’ staat ‘Wijzigen Contactpersoon Erkenningen en Audits’. Klik hierop.
  • U krijgt een overzicht te zien met de huidige Contactpersoon Erkenningen en Audits (CEA) bovenaan, gevolgd door een lijst met alle gebruikers binnen uw organisatie.
  • U kunt één van de bestaande gebruikers nu de rol geven van Contactpersoon Erkenningen en Audits door achter de betreffende naam op de link: ‘stel in als CEA’ te klikken.
  • Staat de gewenste gebruiker niet in de lijst, dan kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken door te klikken op de link ‘Nieuw Contactpersoon Erkenningen en Audits aanmaken’. U vult dan alle velden in en klikt op de knop ‘gebruiker aanmaken’.
  • De gebruiker (CEA) is aangemaakt en per mail op de hoogte gebracht van het nieuwe account.
  • De CEA kan via de toegestuurde mail een wachtwoord instellen en daarna inloggen op https://www.czo.nl/user/login.

(N.B. Het CZO kan geen wachtwoorden inzien van gebruikers. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, klik dan op ‘nieuw wachtwoord aanvragen’ in het inlogscherm.)