Skip to main content

Het CZO krijgt regelmatig vragen over hoe directies/raden van bestuur kunnen inloggen op ons digitale systeem voor audits en erkenningen. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u kunt inloggen.

  • Directie/raad van bestuur (rvb): alle directies/raden van bestuur van de zorginstellingen met één of meerdere CZO-erkenningen hebben aan het CZO een e-mailadres doorgegeven.
  • Contactpersoon erkenningen en audits (CEA): binnen de zorginstelling is door de directie/raad van bestuur één contactpersoon erkenningen en audits (CEA) aangewezen die kan inloggen met haar/zijn e-mailadres. Deze persoon kan een erkenning aanvragen of dit aan iemand anders delegeren. Hiermee moet de CEA een AE (aanvrager erkenning) aanmaken in het systeem. Bekijk instructie.

Inloggen / Nieuw wachtwoord aanvragen

U kunt inloggen via de volgende pagina: https://www.czo.nl/user/login. Wanneer u voor de eerste keer inlogt op ‘Mijn CZO’ kunt u een wachtwoord aanmaken door te klikken op ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’. 

Bevestigingsmail

U ontvangt in uw email een eenmalige login en de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken. Hierna kunt u inloggen op ’Mijn CZO’.