Werkwijze aanmaken contactpersoon erkenningen en audits (CEA)

Binnen de zorginstelling is één persoon aangewezen door de directie/raad van bestuur voor de rol contactpersoon erkenningen en audits. Deze rol wordt aangemaakt door het lid directie/raad van bestuur. Om deze rol te wijzigen of aan te maken logt u in op https://www.czo.nl/user/login.

NB: Toont video onscherp? Open dan 'Volledig scherm' in YouTube, klik op het tandwiel in het afspeelvenster en zet kwaliteit op HD 1080p

 

Instructie aanmaken contactpersoon erkenningen en audits (CEA)
Lees de stappen

Instructie aanmaken contactpersoon erkenningen en audits (CEA)
  • In het tabblad ‘To do’ op ‘Mijn CZO’ staat ‘Wijzigen Contactpersoon Erkenningen en Audits’. Klik hierop.
  • U krijgt een overzicht te zien met de huidige Contactpersoon Erkenningen en Audits (CEA) bovenaan, gevolgd door een lijst met alle gebruikers binnen uw organisatie.
  • U kunt één van de bestaande gebruikers nu de rol geven van Contactpersoon Erkenningen en Audits door achter de betreffende naam op de link: ‘stel in als CEA’ te klikken.
  • Staat de gewenste gebruiker niet in de lijst, dan kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken door te klikken op de link ‘Nieuw Contactpersoon Erkenningen en Audits aanmaken’. U vult dan alle velden in en klikt op de knop ‘gebruiker aanmaken’.
  • De gebruiker (CEA) is aangemaakt en per mail op de hoogte gebracht van het nieuwe account.
  • De CEA kan via de toegestuurde mail een wachtwoord instellen en daarna inloggen op https://www.czo.nl/user/login.
(N.B. Het CZO kan geen wachtwoorden inzien van gebruikers. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, klik dan op ‘nieuw wachtwoord aanvragen’ in het inlogscherm.)