Skip to main content
Terug

ICT-update nieuw systeem - 7 september 2023

Op dinsdag 30 mei is ons nieuwe ICT-systeem (mijnczo) live gegaan. Bij livegang werkte het systeem nog niet helemaal naar behoren, hieronder vindt u de actuele informatie over 'mijnczo'.

Via deze pagina houden we u graag op de hoogte. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat het systeem op alle vlakken goed werkt. Hieronder vindt u de huidige stand van zaken, 7 september 2023

Algemeen & goed om te weten

  • De ICT had rondom studentenregistratie bij de live-gang veel opstart problemen. We hebben samen met het ICT-bedrijf de meeste, urgente problemen opgepakt of werken daar de komende weken aan. Dit betekent dat er ruimte komt om het gebruikersoverleg voor de doorontwikkeling vorm te gaan geven. Binnen afzienbare tijd komen we hier concreet op terug bij de betrokkenen.
  • Voor studenten die zich vanaf heden registreren voor een losse EPA. werkt het proces van het certificeren goed, ook certificaten kunnen gedownload worden. Alle registraties voor 04-09-2023 worden handmatig aangepast.
  • In de eerste/tweede week van september plaatsen we de documenten tav een erkenningsaansvraag op de website.
  • Alle organisaties die EPA-gericht opleiden hebben maandag 5 juni 2023 een voorwaardelijke erkenning op organisatieniveau gekregen. In 'mijnczo' staat voor uw organisatie een - nu nog leeg - erkenningsdossier klaar. U hoeft hierop geen actie te ondernemen. 
  • Organisaties kunnen registraties van studenten pas beëindigen als de status op actief staat (dan zijn ze door het CZO goedgekeurd). 
  • Organisaties kunnen geen excelbestand downloaden. (dit is niet op korte termijn te realiseren).
  • Waar kan een student een diploma aanvragen in 'mijnczo'. Log in op 'mijnczo', ga naar het tabblad 'mijn CZO' en dan naar 'mijn registraties' kunt u onder andere uw diploma aanvragen. 

De volgende problemen (bugs) zijn bij ons bekend:

  • In 'mijnczo' is voor de processen van de studentenregistratie minder informatie beschikbaar dan in ons vorige ict-systeem, het tonen van meer informatie is onderdeel van de doorontwikkeling van ons ict-systeem.

Mochten zich (oude) problemen voordoen dan horen we dit graag. U kunt dan een mail sturen naar studentenregistratie@czo.nl