Even voorstellen Ine Boermans

10 oktober 2017


Ine heeft kwaliteit van zorg, opleiden en samenwerken hoog in het vaandel. In haar vorige functies als docent verpleegkunde, opleidingscoördinator, beleidsadviseur en coördinator van een landelijk kennisplein heeft zij daarmee veel ervaring opgedaan. Ook heeft Ine zich de afgelopen jaren intensief ingezet om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ‘interprofessioneel opleiden en samenwerken’ in de zorg- en welzijnssector, meer bekendheid te geven. 

 
“Mijn focus binnen het CZO zal komen te liggen bij de NLQF. Daarnaast ga ik aan de slag als secretaris van de opleidingscommissies Deskundige Infectiepreventie en Gipsverbandmeester. De afgelopen jaren heb ik in diverse regionale en landelijke zorgprojecten geparticipeerd. Die ervaringen komen nu samen in de werkzaamheden bij het CZO.
Ik zie er naar uit om samen te werken met alle bij het CZO belanghebbende partijen en zo bij te dragen aan het hoogwaardig opleiden van gespecialiseerde verpleegkundigen en paramedici.”
 
Kernwoorden die bij Ine passen: innovaties, creativiteit, samenwerken, het delen en verbinden van kennis ten dienste van kwaliteit van zorg en opleiden, enthousiast en betrokken.