Orgaanperfusionist i.o.

Reactietermijn is gesloten
 Internetconsultatie opleidingseisen tot orgaanperfusionist

Het CZO vraagt uw feedback bij de ontwikkeling van de opleidingseisen voor de opleiding tot orgaanperfusionist. Het ontwikkelen van deze nieuwe CZO-opleiding vordert gestaag. De werkgroep orgaanperfusionisten heeft in de afgelopen maanden de opleidingseisen opgesteld  voor de zorginstellingen en opleidingsinstituten.  

U wordt van harte uitgenodigd om een inhoudelijke reactie te geven op de opleidingseisen en in het bijzonder op de specifieke eisen die gesteld gaan worden aan de praktijkleerplaats(en).

Van 5 maart t/m 28 maart 2019 kunt u een reactie geven via het feedbackformulier. Deze kunt u vinden onder de bijlage, onderaan dit bericht. Het ingevulde formulier kunt u sturen naar a.oldenburg@czo.nl, onder vermelding van internetconsultatie orgaanperfusionist.

De werkgroep zal na de sluitingsdatum van de internetconsultatie uw punten meenemen in  hun overwegingen. Hierna komen zij tot een definitief pakket aan opleidingseisen, waaraan de opleiding tot CZO-erkende orgaanperfusionist dient te voldoen.