Skip to main content
Terug naar overzicht
Nieuws

Nieuwe medewerkers

In de afgelopen maanden zijn Michiel Veldhuisen en Maryvonne Zon aan de slag gegaan als beleidsadviseur bij het CZO. We zijn blij met de kennis en ervaring die ze beide meenemen. Ze stellen zich graag voor.

Michiel Veldhuisen

Ik ben breed opgeleid als industrieel ontwerper en hield me bezig met innovatie, verbetering en verandermanagement. Al aan het begin van mijn carrière besloot ik deze kennis en kunde op het gebied van innovatie en programmaontwikkeling in tezetten binnen het onderwijs. Zo werkte ik de eerste 15 jaar voor een particulier opleidingsinstituut en daarna 10 jaar als zelfstandig onderwijsadviseur. Mijn specialisaties zijn hybride en online leren (e-learning) en kwaliteitszorg. Daarnaast ben ik actief als gecertificeerd mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner.
 
Sinds een aantal jaren ben ik actief in het zorgdomein. De opdrachten die ik al deed voor het CZO zijn sinds maart uitgebreid, waardoor ik sinds 1 juli onderdeel ben van het bureau CZO. Ik deel het enthousiasme en de inzet die mijn collega’s voor de zorg hebben. Ik doe dit door mij bezig te houden met het erkennen van de medische vervolgopleidingen. Mijn aandachtsgebied hierbij is het cluster moeder-kindzorg. Een cluster dat zich in de overgangsfase bevindt van het implementeren van entrustable professional activities (EPA’s) vanuit het programma CZO Flex Level.

Maryvonne Zon

Begin juni ben ik gestart bij het CZO. Na een prettige kennismaking met mijn collega’s en de introductie in de procedures en werkzaamheden, richt ik mij inmiddels met veel plezier op erkenningsaanvragen, audits en de kennismaking met de opleidingscommissies.
 
Mijn achtergrond is (oncologie)verpleegkundige, hbo docent verpleegkunde en onderwijskundige. Mijn affiniteit ligt dus bij zowel de zorg als opleiden en de combinatie van beiden. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn rol als beleidsadviseur een bijdrage te mogen leveren aan het opleiden in de zorg.