Skip to main content
Terug naar overzicht
Nieuws

Een nieuw gezicht voor het CZO

Vanaf vandaag heeft het College Zorgopleidingen een nieuw gezicht. In het nieuwe logo overheersen de kleuren petrol, lime en groen. Daarnaast kreeg de tripartite werkwijze van het CZO vorm in een samenstelling van driehoeken. Niet alleen in het logo maar ook in de daarop gebaseerde huisstijl. De komende tijd zult u deze stijl doorgevoerd zien in de verschillende communicatiemiddelen van het CZO.

Ook de website is opgefrist. Niet alleen qua vorm, kleur en fotografie, maar ook qua ordening van de informatie. Deze informatie verschilt vooralsnog niet heel veel van die op de oude website, maar het is wel even wennen aan wat-waar-precies-staat. Voor alles wat u wilt regelen logt u gewoon in via MijnCZO.

Deze aanpassingen komen niet uit de lucht vallen. Het CZO werkt al enige tijd aan het flexibiliseren en vernieuwen van CZO-erkende opleidingen en vervolgopleidingen. Tegelijkertijd is het CZO gericht op professionalisering van het toezicht en de verdere doorontwikkeling van het opleidingsstelsel. Deze flexibilisering en vernieuwing gaan gepaard met een aangepaste werkwijze en inrichting van het CZO sinds 1 mei. Alles is er op gericht het CZO optimaal voor te bereiden om op 1 januari 2023 het nieuwe op EPA’s-gebaseerde opleidingsstelsel van CZO Flex Level over te kunnen nemen.

We hopen dat u de nieuwe CZO-stijl kunt waarderen en uw weg vindt op de nieuwe website. Zijn er desalniettemin vragen: communicatie@czo.nl